Nicoleta Luciu renunţă la apariţiile sexy din telenovele

25 ianuarie 2016 22:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dintr-o bombă-sexy, Nicoleta Luciu (35 de ani) se va transforma într-un asasin plătit! În primăvară, fostul “iepuraş” Playboy va începe filmările pentru un serial din a cărui distribuţie fac parte şi Maia Morgenstern, Manuela Hărăbor, Sebastian Papaiani, Serghei Mizil, dar şi actorii Louis Mandylor (care a jucat în seria “CSI” şi în „Friends”) şi Luca Bercovici (din “Cu ochii-n patru” sau “Houdini”).

Producţie românească sută la sută, “Manifest” va fi în genul serialelor poliţiste americane. Nicoleta face parte dintr-o grupare de mercenari a căror misiune va fi să ucidă politicenii care au făcut rău României. Filmările se vor desfăşura în mai multe oraşe din ţară: Sighişoara, Sibiu, Braşov, Bucureşti. “Este ceva nou pentru mine şi abia aştept să încep filmările. Îmi plac provocările, iar scenariul mi se pare foarte incitant”, a declarat Nicoleta, pentru Click!  

Şi-a tăiat în Turcia sânii de 1,2 kilograme

Senzuala Nicoleta Luciu (35 de ani) a decis să „scape”, tocmai în Turcia, de silicoanele uriaşe, de 1,2 kg, de care era atât de mândră acum trei ani.

Astfel, de pe 3 decembrie, „uriaşii” care au zăpăcit minţile bărbaţilor sunt istorie: bruneta s-a operat la o clinică din Turcia. Spune că durerile de spate erau prea chinuitoare din cauza greutăţii sânilor, aşa că a optat pentru implanturi mai mici. 

Vestea l-a luat pe nepregătite pe medicul Kasem Abu Bakr, cel care i-a mărit sânii în anul 2012. Parcă nici nu a vrut să creadă că pacienta lui celebră şi-a tăiat, într-adevăr, sânii. „Probabil Nicoleta are o problemă de sănătate şi a plecat să şi-o rezolve. Îi urez multă sănătate. Din punct de vedere estetic, Nicoleta este în continuare în grija mea şi nu are nevoie de alte proceduri estetice”, a declarat medicul, pentru Click!

Nicoleta Luciu i-a fost pacientă în ianuarie 2012, la trei luni de la naşterea tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly. Atunci, pentru că sânii i se lăsaseră foarte mult, bruneta a hotărât să se opereze, aşa că a bătut palma cu medicul Kasem Abu Bakr, care a acceptat să o opereze în schimbul unui contract de imagine.

Acum însă, după trei ani, timp în care a rezistat eroic cu durerile de spate din cauza silicoanelor gigantice de 1.200 de grame, Nicoleta Luciu a hotărât să treacă din nou pe la medicul estetician, de data aceasta ca să-şi micoreze bustul, dar şi ca să-şi facă un lifting. „M-am îngrăşat foarte mult în ultima perioadă, iar sânii s-au modificat. Vreau să slăbesc şi să mă operez din nou”, a spus recent Luciu, pentru Click!

Mai multe