Nicoleta Luciu se reinventează! În ultima lună a bifat o listă lungă de intervenţii

9 iunie 2018 10:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă s-a mutat departe de agitaţia Capitalei, tocmai la Miercurea Ciuc, unde s-a retras pentru a avea grijă de familia ei, Nicoleta Luciu are grijă periodic de ea. Focoasa brunetă a început încă de luna trecută să se pregătească pentru proba costumului de baie. A făcut injecţii pentru a estompa celulita, şi-a întinerit tenul cu injecţii şi măştii din plante, iar acum a trecut la următoarea etapă. Urmează sânii şi dantura şi deja a făcut paşi importanţi în aceste direcţii.

La aproape 20 de ani de când Nicoleta Luciu a fost desemnată Miss România, bruneta continuă să facă furori atunci când iese pe stradă. Chiar dacă este mămica a patru copii, vedeta a ştiut tot timpul că este important să se ocupe şi de ea, în paralel cu grija pe care o acordă celor mici. Aşa că a urmat tratamente făcute chiar de ea acasă, dar pentru efecte imediate şi pe termen lung, s-a lăsat pe mâna medicilor. Luna trecută, Nicoleta şi-a făcut o serie de intervenţii pentru ten şi decolteu, dar şi pentru a combate celulite de pe coapse.

Zilele trecute, vedeta s-a ocupat de zâmbetul ei. Fosta prezentatoare tv a trecut fără teamă pe la stomatolog, de unde a plecat fericită. "Am stabilit cu Nicoleta un plan de tratament pe care urmează să-l facem. Înainte de a porni la drum, Nicoleta a făcut o igienizare profesională. Este important ca oricine de două ori pe an să treacă pe la stomatolog ca să afle care este sănătatea reală a dinţilor pentru a preveni orice afecţiune", a explicat dr. Ionuţ Leahu, medic implantolog, specialistul care s-a ocupat de dantura Nicoletei.

Bruneta nu a avut nicio emoţie pe durata procedurii, ba chiar s-a filmat în timp ce medicul îi curăţa atent dantura.     

Mai multe