Nicoleta Nucă, cerută de soție la Istanbul. Solista a primit inelul de logodnă pe malurile Bosforului

3 august 2021 23:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă (27 de ani) este în culmea fericirii! Cântăreața s-a logodit cu iubitul său, toboșarul Alex Ursache, în vacanța pe care o petrec chiar în aceste zile la Istanbul.

Cererea în căsătorie a fost una romantică și s-a petrecut chiar pe malurile Bosforului. Vedeta a primit inelul mult așteptat de la Alex Ursache, cu care are o relație de patru ani.

Nicoleta radiază de fericire și nu a ratat ocazia să pună mai multe fotografii cu inelul de logodnă pe contul de Instagram. “ Am zis da! Te iubesc, Alex Ursache”, a scris cântăreața pe contul ei de socializare.

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache formează un cuplu de aproape patru ani. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere. “Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Click!

Mai multe