Nicoleta Nucă, ipostază incendiară! A pozat aproape goală

14 octombrie 2015 14:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă (21 de ani) a stârnit fanteziile bărbaților după ce a pozat aproape goală, pentru coperta unei reviste. Cântăreața apare în ipostaze incendiare, într-un body transparent, care îi scoate în evidenţă silueta de invidiat. Fanii blondinei s-au arătat de-a dreptul fascinați de imaginea inedită și au recompensat-o cu sute de comentarii, pe o rețea de socializare.

Nicoleta a pozat într-un body extrem de sexy, care îi lasă la vedere formele apetisante. Frumoasa blondă a publicat imaginea provocatoare pe contul ei personal de Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Admiratorii artistei au ținut să o complimenteze pentru modul în care arată. Unii dintre ei s-au înfierbântat și nu s-au abținut să nu comenteze în dreptul pozei: “Seară liniștită? Glumești? Cu asemenea poză tu urezi așa ceva, Nicoleta? Nu aștept răspuns că oricum nu citești tu mesajele astea”.

Alți bărbați au fost și mai curajoși și i-au transmis vedetei că i-au trimis mesaje în privat și că așteaptă răspuns. Cu siguranță, vor avea de așteptat. Frumoasa blondă le-a răspuns doar celor care voiau detalii despre imagine și despre revista în care o să apară aceasta.

Ultima melodie lansată de Nicoleta Nucă

Mai multe