Nicoleta Nucă își dorește să înfieze copii: «O fetiță a mea și alți 2-3 adoptați»

28 septembrie 2018 17:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă își dorește foarte mult ca în viitor să înfieze 2-3 copii. Cântăreața își propune ca atunci când va fi hotărâtă, pe lângă copiii pe care vrea să îi aibă alături de partener, să mai adopte alți 2-3 copii.

Nicoleta Nucă visează ca în viitor să aibă o familie mare formată atât din copiii ei, cât și din 2-3 copii adoptați, pe care i-ar iubi la fel de tare, fără a face diferențe. Artista își dorește să găsească un soț iubitor cu care să întemeieze o familie unită.

„Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, a declarat Nicoleta Nucă pentru life.ro.

Vedeta formează un cuplu alături de Alex Ursache, toboșarul ei. Ea a povestit într-un interviu cum s-au cunoscut cei doi.

„Ne-am cunoscut un an în urmă la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea. Este o relație frumoasă bazată pe iubire și încredere și alături de el mă simt „acasă”, sentiment extrem de important pentru mine”, a aspus ea.

Mai multe