Nicoleta Nucă și-a scos silicoanele la bronzat. Cât de dotată este cântăreața

13 iulie 2017 22:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă se mândrește cu o voce de aur, dar și cu un trup de invidiat. Cântăreața are ce arăta, ceea ce a și făcut. Ultima sa poză de pe Facebook o arată pe această în timp ce se bronzează la piscină, iar fanii artistei nu au putut să nu observe ce sâni frumoși are.

Nicolet Nucă și-a expus silicoanele la soare. Tânăra interpretă de muzică uşoară din Chişinău a devenit cunoscută în România în 2014, când a participiat la concursul “X-Factor” și de atunci se bucură de multă popularitate pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, vedeta le-a arătat prietenilor virtuali cu a ales să se relaxeze pe vremea caniculară. Bruneta a ales să petreacă o zi la piscină în compania prietenelor. Într-un costum de baie galben din două piese, vedeta și-a bronzat silicoanele.

”Ce zi frumoasă am avut azi la piscină... abia aștept să mai am timp să revin împreuna cu prietenele să ne relaxam împreună!”, a adăugat artista la descrierea pozei. Cum era de așteptat, poza a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor și admiratorilor.

”Te-ai tunat, ți-ai făcut tatuaje, femeie de București”, ”Arăți foarte bine” sau ai un corp foarte frumos”, sunt doar câteva din zecile de comentarii pe care le-a primit Nicoleta la poza publicată, în mai puțin de 3 ore

Mai multe