Nicoleta Voica s-a măritat la 62 de ani, cu iubitul mai tânăr cu 16 ani

21 iunie 2018 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Voica s-a măritat miercuri, 20 iunie, cu Alin Bagiu, bărbatul cu 16 ani mai tănăr decât ea, care i-a demonstrat că iubirea nu ţine cont de vârstă sau de alte piedici. Cei doi au spus “Da” la Primăria din Timişoara, iar dacă solista a fost extrem de hotărâtă, mirele s-a emoţionat cumplit, făcându-i pe invitaţi să râdă.

Nicoleta Voica (62 de ani) s-a măritat, asta după ce, în luna aprilie, solista ne declara că are serioase planuri de nuntă cu noul ei iubit, Alin Bagiu, cu care s-a logodit imediat după Crăciun. Iată că s-au ţinut de cuvânt, iar miercuri, la Timişoara, Nicoleta şi Alin au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile. Le-a fost alături un alai de prieteni, dar şi rude, în faţa cărora doamna muzicii bănăţene a arătat spectaculos: a purtat o rochiţă lejeră, de vară, de culoare bleu, la care a accesorizat bijuterii şi o poşetuţă. Profesorul Alin Bagiu (46 de ani) s-a asortat perfect cu aleasa lui, purtând un costum albastru deschis. În momentul în care ofiţerul stării civile i-a întrebat pe fiecare dintre ei dacă sunt de acord cu căsătoria, cei prezenţi în sală au izbucnit în râs. Iar asta pentru că Nicoleta a spus un “Da” extrem de clar şi de hotărât, în timp ce Alin s-a emoţionat tot şi a răspuns afirmativ printre dinţi. Nicoleta a încercat să-i alunge stresul cu doi pupici, pe care i-a “şters” apoi, pentru ca rujul lăsase urme pe buzele bărbatului. A urmat apoi o petrecere în familie, la care a luat parte şi fiul cel mic, din cea de-a doua căsătorie a lui Alin Bagiu. După cum se ştie, profesorul a mai fost însurat de două ori, iar căsnicia cu cea de-a doua nevastă s-a finalizat de puţin timp. Alin şi Luminiţa s-au cunocut în 2012, când amândoi veneau după nişte divorţuri care-i consumaseră mult. Lăcrămioara mai are un băiat din căsnicia anterioară, iar rodul iubirii cu Alin a apărut imediat după căsătorie. Iată că odată cu divorţul lor, Alin a avut cale liberă către căsnicia cu Nicoleta Voica.

Nicoleta Voica s-a măritat după 9 luni de relaţie

Dragostea nu are vârstă! După trei căsnicii eșuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedetă din România care şi-a pus silicoane, în anul 2000, în SUA, iubește din nou cu patimă. La 62 de ani, îndrăgita solistă s-a logodit cu un profesor din Timișoara, Alin Bagiu, iar miercuri (20 iunie), după 9 luni de relaţie, cei doi au devenit soţ şi soţie. Artista ar putea scrie un roman despre viața ei: a trăit povești de dragoste tumultuoase, cu suișuri și coborâșuri. A suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut, pe motiv că au făcut-o să sufere și au înșelat-o.

Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, și ea interpretă de muzică populară. Din păcate a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să rupă definitiv relația și cu acesta. Acum, Nicoleta Voica radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani.

Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. Atunci, bărbatul a impresionat-o și a făcut-o să plângă, după ce i-a recitat o poezie superbă despre mamă și, ușor ușor, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Mai multe