Nicoleta Voicu a ajuns la Poliție: ”Sunt terorizată la 2 noaptea cu telefoane”. Îl suspectează pe Gheorghe Turda, fostul ei iubit

27 ianuarie 2021 19:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, fostul ei iubit, a ajuns în vizorul Poliției. Solista a mers la secția 4 de Poliție pentru a reclama o serie de telefoane suspecte pe care le-a primit recent în toiul nopții.

Scandalul dintre Turda și fosta lui iubită, Nicoleta Voicu a reînceput cu câteva zile în urmă, după ce artistul a făcut câteva declarații incriminatoare la tv la adresa ultimelor două iubite ale sale, pe care le-a acuzat că au stat cu el pentru faimă și bani.

“M-am dus la Poliția Sector 4 pentru ca s-au reluat acele apeluri la 2-3 noaptea. Am salvat numerele, sunt blocate, sunt aceleași persoane.Eu trăiesc teroarea asta de doi ani, aceste apeluri au apărut acum din nou, de când am probleme cu Turda”, a Nicoleta Voicu la Antena Stars, aflându-se în drum spre secția de Poliție.

“Gheorghe Turda e veșnic îndrăgostit”

Nicoleta Voicu este convinsă că apelurile sunt legate de cearta cu fostul iubit, Gheorghe Turda, care nu poate sa o uite. "Eu, când am pus punct, am pus punct! E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui, nu reușește să mă uite dacă la 12 noaptea tu te gândești la persoana de care te-ai despărțit! Vreau să văd cine se ascunde în soarele apelurilor. Sunt traumatizată, eu trăiesc în teroare de doi ani de zile! “, a mai spus artista.

“Am piciorul plin de echimoze pe sistem nervos”

Solista de muzică populară spune că din cauza problemelor cu fostul iubit a început sa aibă probleme grave de sănătate pe sistem nervos. “Am probleme de sănătate, acele echimoze pe piciorul stâng au explodat, se face presiune pe vasele de sânge. Mi-e frică să merg la spital. Am făcut pe sistem nervos aceste probleme de sănătate”, a adăugat aceasta.

GheorgheTurda: "Să-și vadă de drumul vieții ei. Ea deocamdată nu e artistă!"

La rândul său, Gheorghe Turda spune că fosta lui parteneră de viață este cea care îi provoacă ”o adevărată teroare psihică” .“ Să-și vadă de drumul vieții ei. Ea deocamdată nu e artistă! “, a declarat Turda la Antena Stars.Artistul i-a trimis deja Nicoletei Voicu trei notificări de viață privată , prin care îi interzice să-i mai folosească numele în spațiul public. “Mă amenință cu avocații, care avocați, nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potoloească. Dar n-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă”, a mai adăugat Turda.

Mai multe