Nidia i-a dat o veste tristă lui Horia Moculescu: "Este programată pentru operație!"

31 octombrie 2016 15:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Veste dură primită de Horia Moculescu (79 de ani) din partea fiicei sale, Nidia (26 de ani). Tânăra artistă și-a anunțat tatăl că nu poate să îi dăruiască un nepoțel. Singura șansă este doar dacă face înseminare artificială.

Fiica lui Horia Moculescu este nevoită să se opereze săptămâna viitoare (n.r - 7 noiembrie) pentru a-și scoate cea de a doua trompă uterină. Supărată de problemele de sănătate pe care le are fiica sa, Mariana Moculescu, mama acesteia, a stat de vorbă, recent, cu reporterii Click! și le-a spus durerea pe care o are pe suflet.

"Fiica mea trebuie să își scoată trompa stânga, este programată pentru operație pe 7 noiembrie. Am vorbit, recent, cu ea, și mi-a zis că are nevoie de 1.000 de euro pentru intervenție. Am sa încerc să o ajut cât pot si eu financiar. Vorbesc destul de des cu ea să văd cum se simte. Este încrezătoare că totul o să fie bine pentru că mi-a zis că după operație, la trei zile distanță, o să cânte pe 10 noiembrie la Oradea. Suferă, în interiorul ei, normal. Pentru o femeie acest lucru este o mutilare pe viață. Singura soluție care a rămas pentru a deveni mămică este prin înseminare artificială", a declarat Mariana Moculescu, mama Nidiei.

"Nu o să mai am copii"

Totodată, recent, invitată într-o emisiune, Nidia a povestit cu lacrimi în ochi despre problemele de sănătate prin care trece: "Nu am vrut să vorbesc despre asta, dar acum ceva timp am făcut o operație și mi-a fost scosă o trompă uterină. Din păcate, am fost la medic și trebuie să mă operez ca să o scot și pe cealaltă. Nu o să mai am copii pe cale naturală. Nu am gene bune. Ambele mele bunici au murit de cancer!"

Mai multe