Nilă se însoară cu amanta? Fata îşi caută rochie de mireasă

7 octombrie 2014 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Costea şi Daniela Crudu s-au despărţit după patru ani de relaţie.

Motivul a fost infidelitatea lui Costea, care a avut o relaţie în paralel din luna februarie cu o blondă din Râmnicu Vâlcea, pe nume Alina. După ce fotbalistul şi Cruduţa au pus punct idilei, Nilă a continuat relaţia cu Alina. Lucrurile par a merge din ce în ce mai bine pentru amantă, care a devenit "oficiala" de aproape o lună. Ba chiar, conform emisiunii Acces Direct, tânăra de 28 de ani şi Nilă se gândesc serios la nuntă şi fata a fost surprinsă în timp ce proba mai multe rochii de mireasă. 

Vestea că Nilă avea o amantă a fost o lovitură dură pentru Daniela, care a fost mereu convinsă că fotbalistul era un bărbat cuminte, de casă: după şocul iniţial, a intrat în depresie şi a nu am mai putut dormi şi mânca. Acum însă începe să se accepte situaţia.

„N-am mâncat, n-am dormit nopţile. Era Sfântul Mihai pentru mine. Eram prea sigură pe mine, nu m-am gândit că m-ar înşela el pe mine. Când am aflat a fost un şoc pentru mine, am ieşit în club ca să-mi consum energia. Pe urmă m-a luat depresia. Acum m-am mai obişnuit cu ideea. Cel mai rău îmi pare că m-am oferit cu totul lui. Dacă nu se întâmpla asta, să îi propun eu o pauză, nu aflam. El nu mi-a dat nici un semnal", a povestit Daniela. 

Daniela a aflat de amanta lui Nilă după ce i-a sugerat că ar fi bună o pauză.

Fotbalistul a plecat imediat la Vâlcea, iar bruneta a sunat diverşi oameni care i-au confirmat: „Am zis să îi dau o lecţie, să ne despărţim, că nu mai era fericit lângă mine. A zis că ce relaţie mai rezistă în 2014 şi a plecat la Vâlcea, în 10 minute. Am zis să mă interesez. Am dat telefoane, vreo şapte persoane mi-au spus. Toată Vâlcea ştia, numai eu nu. Nu l-am controlat niciodată. Era cu o fată Alina, din Vâlcea. Eu nu am pus niciodată întrebarea, nu mă gândeam. Am auzit că umblă cu mai multe femei. El nu a recunoscut, a făcut circ".

Mai multe