Nouă eliminare la EXATLON. Cine a părăsit competiția

7 martie 2018 23:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Echipa Războinicilor a pierdut un alt membru în cursa Extalon către marele premiu. Cei trei nominalizați au fost Alex Moraru, Alina și Lupul, iar unul dintre ei a fost nevoit să părăsească competiția.

Concurentul eliminat în ediția difuzată miercuri, 7 martie, a fost Alex Moraru. Concurenții și-au luat la revedere de la el și s-au îmbrățișat.

Alex și-a încurajat echipa, spunându-le că trebuie să fie tari, puternici și să lupte mult împotriva echipei Faimoșilor.

Înainte de a afla cine trebuia să părăsească competiția, concurenții au împărtășit câteva gânduri pozitive.  "Suntem mai apropiate, am considerat-o ca pe sora mea. E normal sa fiu asa cand ma gandesc ca pleaca", a spus Mariana.

"M-a impresionat totul la ea. Cum a fost lasata la orfelinat, incearcarea de a fi adoptata, intoarcerea la mama sa. A incercat sa-si faca o familie, a divortat. S-a apucat de sport si a ajuns la un nivel foarte inalt. Este o persoana foarte buna, cu un caracter deosebi. Ma simt norocoasa ca am cunoscut-o", a spus Alina. 

Mai multe