Noul iubit al Andreei Marin duce lipsă de bani, deşi a fost detaşat consul în Libia

2 octombrie 2017 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

În declaraţia de avere a lui Ionuţ Brîncoveanu bate vântul, iar Fiscul îl hărţuieşte cu somaţii, în speranţa că-şi va plăti datoriile.

“Zâna” a fost surprinsă recent, la niciun an de la divorţ, în compania unui bărbat care pare să fie noul ei iubit. Tinerel, tăcut, care pare să asculte tot ce i se spune, bărbatul nu a vrut să ofere nicio declaraţie despre presupusa relaţie, iar Andreea Marin a fost cea mai vehementă, printr-o reacţie deloc prietenoasă: “Hai, mai scutiţi-ne!’’. Aşa i-a repezit pe reporterii care i-au surprins pe cei doi la cumpătărturi, ţinându-se de mână.

S-a aflat însă cine este noul ei iubit pe care îl apără ca o leoaică. Tânărul este consulul României din Libia, pe nume Ionuţ Brâncoveanu. Aşa se explică excursiile Andreei Marin atât de dese în Tunisia! Alţii crede că pentru o asemenea funcţie bărbatul a adunat şi ceva avere. Ei bine, nu doar că nu a adunat nimic, dar Ionuţ este şi dator vândut Fiscului. ANAF-ul din Focşani, dar şi din Bucureşti, încearcă prin toate mijloacele, inclusiv prin instanţă, să-l oblige să-şi plătească impozitele. Singurul bun pe care îl deţine acesta este o maşină.

Mai multe