Noul tatuaj al Mihaelei, inspirat de iubitul austriac

5 decembrie 2014 8:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu şi-a făcut un nou tatuaj, pe antebraţ, pe care admiratorii l-au observat după gala Elle Style Awards 2014, care a avut loc miercuri seara în Bucureşti.

Mihaela nici nu ar fi putut să ascundă tatuajul. A purtat o rochie aurie, fără bretele, care i-a pus în valoare mâinile bine lucrate.

Diva de la Monaco a ales să îşi tatueje un text, mai exact expresia "Learn to love what you have been taught to fear" (nr. "Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă") 

Conform ziarulring.ro, alegerea textului nu a fost întâmplătoare: ea este motto-ul lui Felix Baumgartner, paraşutistul austriac care se pare că este noul iubit al Mihaelei.

Felix este cunoscut pentru salturile spectaculoase pe care le-a făcut şi graţie cărora a intrat în Cartea Recordurilor.  Potrivit site-lui forbes.com, paraşutistul a primit un ceas special din partea firmei Zenith, realizat pentru a rezista la salturi de la altitudini mari. Pe spatele ceasului se găsea inscripţionat chiar motto-ul austriacului: "Learn to love what you have been taught to fear". Adică expresia pe care Mihaela şi-a tatuat-o. 

S-au cunoscut la un interviu

Mihaela şi Felix s-au cunoscut în urmă cu o lună, când diva i-a luat un interviu paraşutistului. Atunci şi-a descoperit pasiunile comune: sporturile extrene şi acţiunile caritabile. Primii care au scris despre idilă au fost cei de la Getty, care au numit-o pe Mihaela "iubita lui Felix". 

Deşi ea nu a vrut să comenteze presupusa lor idilă, Mihaela a recunoscut că nu mai e cu Dani şi a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun Felix.

Mai multe