Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, s-a apucat de afaceri

31 octombrie 2019 19:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Nouria Nouri (44 de ani), absolventă a Facultăţii de Teatru a UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, şi-a dedicat ultimii ani lucrului cu cei mici. De curând a luat decizia de a-şi deschide propria şcoală de teatru pentru copii.

Actriţa se va afla şi mai aproape de copiii care vor să afle tainele profesiei de actor, invitându-i la cursurile de actorie pe care le va susţine, adresa celor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, dornici să devină artiști.

“Înainte de a deveni actriţă, am absolvit Liceul Pedagogic, 5 ani de studii de pedagogie, psihologia copilului şi metodica predării. Faptul că acum am deschis această şcoală de teatru pentru copii îmi aduce enorma satisfacţie de a îmbina cele două profesii ale mele: cea de pedagog şi cea de actor. Nu e suficient să fii un actor bun ca să poţi împărtăşi din tainele meseriei tale copiilor, ci e important să fii un pedagog bun”, a spus Nouria. Părinţii interesaţi de cursuri pentru copiii lor sunt invitaţi la ”Şcoala de Teatru Nouria Nouri”, a spus Nouria Nouri, care a divorțat de solistul Daniel Iordăchioaie (51 de ani) în urmă cu cinci ani. 

Mai multe