Nu a mai ținut cont de sfaturile medicilor! Ce a făcut Gabi Cristea cu doar câteva ore înainte de a naște

23 septembrie 2017 17:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare de la Kanal D a născut sâmbătă, 23 septembrie, la o clinică privată, o fetiță de nota 10. Cu foarte puțin timp înainte de operația de cezariană, ea s-a dat peste cap la bucătărie să prepare o friptură, fără să-i mai pese că medicii i-au recomandat să nu depună prea mult efort.

Cel care a dat-o de gol pe Gabriela Cristea a fost chiar Tavi Clonda, soțul ei, care i-a lăudat preparatul pe Facebook. Nu a mai durat mult după acest moment, iar vedeta și-a făcut bagajul și a plecat s-o nască pe Victoria.

„Am asistat la naştere, din spatele unui geam. A fost un sentiment incredibil, pe care doar un tată îl poate simţi. A fost un moment copleşitor. Îmi vine şi acum, în timp ce vorbesc cu dumneavoastră, să plâng. Nu am cuvinte să descriu sentimentele care mă încearcă”, a declarat Tavi Clonda pentru un post de televiziune. 

O fetiță care a primit nota 10 la naștere. De asemenea, cei doi nu iau în calcul varianta unei bone care să-i ajute. „Nu vrem bone, nu vrem să stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”, a mai spus Tavi Clonda. 

Mai multe