Nu a rezistat mult! Ce şi-a făcut Oana Zăvoranu după ce şi-a scos silicoanele gigant

4 noiembrie 2017 21:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu nu mai este naturală 100 la sută, aşa cum şi-a dorit cu ardoare în urmă cu trei luni când s-a aşezat pentru a opta oară pe masa medicului estetician pentru a renunţa la implanturile de silicon. Actriţa a apelat din nou la artificii pentru a-şi definitiva look-ul, dar de data aceasta nu a fost nevoie nici de bisturiu şi nici de anestezie. Bruneta a călcat recent într-un salon de înfrumuseţare şi şi-a uimit fanii cu ultima ei apariţie.

Oana Zăvoranu nu mai are sâni gigant, dar se laudă cu o privire de păpuşă. Bruneta a stat nemişcată şi cu ochii închişi preţ de câteva ore pentru a avea gene lungi şi dese. O nimica toată pentru ea, dacă stăm să luăm în calcul faptul că s-a supus pe semnătură de numai puţin de opt ori intervenţiilor de schimbare a silicoanelor.

Recent, actriţa a intrat într-un salon frecventat de multe vedete autohtone pentru a-şi alege un model de gene personalizate. A optat pentru varianta care să-i confere o privire hipnotizantă, completată evident şi de o pereche de lentile de contact colorate. Mândră de noul ei look-ul, Oana i-a lăsat pe cei de la salon să se folosească de imaginea ei pentru a-şi promova produsele.   

A bătut recordul la numărul de intervenţii la sâni

Oana Zăvoranu este cea mai operată vedetă atunci când vine vorba despre sâni. Prima pereche de silicoane şi-a pus-o în 2005, câte 135 ml în fiecare sân. În 2006 a cerut silicoane de 180 ml. În 2007 şi-a pus implanturi de 450 ml, iar în 2008, Oana s-a operat din nou şi a optat pentru sâni de 250 ml. În 2009, bruneta şi-a scos implanturile de tot, iar doi ani mai târziu şi-a pus unele de 220 ml. În 2014 a făcut a şaptea operaţie la sâni, cu implanturi de 460 ml. Vedeta a făcut paradă cu decolteuri ameţitoare la emisiunea-concurs de la Pro Tv, "Uite cine dansează", prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral.  

Mai multe