Nu a scăpat nici acum de urmele bolii! Cum arată Tily Niculae la un an de la cumplitul diagnostic

28 octombrie 2016 8:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

O prezenţă rare la evenimente mondene, Tily Niculae a ieşit joi seară în casă la petrecerea revistei Ok! de la "Le Chateau". A îmbrăcat o rochie mini nude la care a asortat pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă, dar cu toate că look-ul ei a fost impecabil, mâinile îi trădează şi acum suferinţa. În urmă cu un an actriţa, care făcea furori în serialul "La bloc", a fost diagnosticată cu psoriazis, boală care a nu i-a afectat doar pielea, ci a lăsat urmări şi asupra psihicului vedetei.

În urmă cu mai bine de un an povestea lui Tily Niculae sensibiliza o ţară întreagă. Actriţa povestea cât de mult o afectează diagnosticul de psoriazis pus de medici. Acum, la luni bune distanţă de la acel moment, Tily încearcă cu toată fiinţa să zâmbească. La petrecerea revistei Ok!, actriţa a luat pulsul serii şi a socializat cu vedetele prezente, dar eczema de pe palmele ei nu a dispărut, ci doar s-a redus ca intensitate. Afectiunea sa dermatologica cronică i-a pricinuit răni la mâini, din cauza cărora actriţa spunea cu lacrimi în ochi cpă nu a mai putut să-şi spele fetiţa. 

"Acum nouă ani, am avut un şoc emoţional şi astfel s-a declanşat boala. Ani la rând medicii mi-au spus că e o eczemă ţi mi-au dat creme peste creme, dar nimic nu a funcţionat. Puţini ţtiu ca eu nu îmi pot spăla copilul. Port mănuşi menajere să nu o zgâri pe fetiţa mea şi plâng de usturime noaptea (...) M-am învăţat să trăiesc cu această boală, care este autoimuna şi, din păcate, la mine nu a reacţionat la niciun medicament. Sunt deja un caz injectabil”, povestea vedeta din serialul “La bloc” la “Teo Show”  la începutul acestui an.

Prezentă joi seara la "le Chateau", Tily Niculae a debordat de energie şi a zâmbit continuu, ba chiar a făcut live pe Facebook. Într-o fotografie pe care actriţa a făcut-o la panou se mai pot abserva încă urmele bolii care i-a pricinuit atâta suferinţă. Palmele sale sunt încă roşii, pielea este uscată şi prezintă şanţuri adânci.

Actriţa s-a căsătorit în 2010 cu Dragoş şi au împreună o fetiţă, în vârstă de trei ani.  

Mai multe