Nu e superstiţioasă! Cum va arăta buchetul de mireasă al Andreei Bălan

28 februarie 2017 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan se apropie cu paşi repezi de un moment important la care în urmă cu doi ani nici nu mai spera. Blonda va îmbrăca rochia de mireasă într-o ceremonie romantică pe plajă, în America, şi a probat 12 rochii superbe. Artista a făcut mărturisiri despre şedinţa foto la care s-a simţit ca o prinţesă şi a povestit cum va arăta buchetul ei din ziua cea mare.

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia albă de mireasă cu doar o lună înainte de nunta cu iubitu ei, George Burcea,  planificată la sfârșitul lunii martie pe o plajă din Los Angeles. Artista este vedeta ediției cu nr. 10 a catalogului "Ghidul Miresei" și a pozat în 12 creații ale celor mai renumiți designeri de astfel de ţinute. Deşi vrea să totul să se petreacă discret, solista a dat detalii des pre cum ar vrea să arate buchetul ei de mireasă.  

"Ador trandafirii, dar și crinii albi și roz. Îmi plac lalelele. Și nuferii. Și mai ales lacrămioarele. Cu certitudine, buchetul meu de mireasă va avea lacrămioare”, a mărturisit Andreea Bălan. Deşi se spune că miresele nu ar trebui să aleagă în buchet florile de mărgăritar pentru că aduc lacrimi, solista se pare că nu ţine la aceste supersiţii. Andreea Bălan va fi prezentă și la cel mai mare târg de nunți, care va avea loc în perioada 3-5 martie în cupola Romexpo.

Mai multe