Nu e "Zână" ca a mea, mă mândresc mereu cu ea

13 februarie 2015 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea pluteşte în aer! După doi ani de relaţie, Andreea Marin (40 de ani) şi Tuncay Ozturk (29 de ani) sunt îndrăgostiţi ca în prima zi, iar gesturile i-au dat de gol joi seara, la evenimentul de lansare a noii colecţii „Tailored Glory”, semnată Alexandru Ciucu. Îmbrăcată elegant, cu o rochie albastră, decolteu larg,

„Zâna” s-a aranjat până la ultimul fir de păr pentru evenimentul de la Hotel Hilton. Soţul ei nu a făcut excepţie de la regulă, mai ales că însăşi vedeta l-a ajutat să-şi aleagă hainele, aşadar medicul fizioterapeut arăta de parcă ar fi fost la o decernare de premii Oscar.

El şi-a asortat costumul marca Alexandru Ciucu la rochia Andreei Marin, iar cămaşa albă şi batista de la buzunar i-au dat o prestanţă aparte. Cei doi s-au privit tot timpul, s-au sărutat, “Zâna” i-a mai luat scamele de pe umeri, l-a mai drăgălăşit, iar turcul parcă era în al nouălea cer. La finalul prezentării, cei doi s-au pozat de mână la panou, apoi au plecat spre casă, unde s-au pregătit pentru Sfântul Valentin.

Mai multe