Nu-i dai 48 de ani Danei Săvuică! E bună de reclame la dresuri și după 25 de ani!

24 septembrie 2018 15:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Săvuică a câștigat un sac de bani în anii tinereții ca fotomodel fiind, alături de alte dive ale vremii, în toate prezentările Casei de Modă ”Venus”, a designerului Zina Dumitrescu. Iată însă că, deși au trecut de atunci mai bine de două decenii, Daniela și-a păstrat trupul de revistă.

Daniela Săvuică știe să fenteze trecerea timpului, însă nu fără sacrificii. Ține o dietă personalizată și are program zilnic la sala de sport. În plus, merge mult pe jos, atât prin București, cât și în vacanțele exotice. Vedeta și-a postat, recent, câteva fotografii din concedii, în care își etalează picioarele superbe, cu care, în perioada 1993-1997, a câștigat bani frumoși din reclama la dresuri Adesgo.

Între cele două poze, din prezent și de atunci, nu există nici o diferență, semn că Daniela  poate încheia lejer, în continuare, contracte identice. Ea le-a oferit admiratoarelor rețeta cu care reușește să slăbească în timp record, în caz că dă iama în frigider: trei lingurițe de ulei de cocos, cu jumătate de lămâie stoarsă, frecat și omogenizat într-un pahar. Băut dintr-o răsuflare”, a anunţat ea, pe contul de Facebook.

Daniela cochetează în  prezent cu televiziunea, având o rubrică de modă și de frumusețe, la emisiunea”Vorbește lumea” ( PRO TV), dar a bifat și o reclamă la o firmă de bijuterii din străinătate, fotografiile cu Daniela și cu fiica ei, Julie, fiind expuse inclusiv  în magazinele de profil din Dubai.

Mai multe