Nu mai e interesantă pentru Dodel şi Motan. Raluca Potecaru şi-a pierdut virginitatea

5 noiembrie 2010 10:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clasa virginelor din showbiz-ul românesc şi-a pierdut şi ultima elevă. Raluca Potecaru a bifat prima noapte de amor la 19 ani.

Simpatica brunetă a ajuns să-şi piardă virginitatea aşa de târziu, în opinia unora, pentru că şi-a dorit să aştepte momentul potrivit în care să se iubească pătimaş cu partenerul ei.

Iată că ea i s-a oferit unui tip norocos şi necunoscut, aşa cum Raluca vrea să-l ţină.

„Contează foarte mult cum o faci şi cu cine. Eu am preferat să o fac mai târziu decât alte fete. Cu cât o faci mai târziu, cu atât decizia e mai înţeleaptă şi nu regreţi mai târziu", a spus Raluca la „Poveştiri de noapte", de la Acasă TV.

Stl.ro notează că fata a primit oferte tentante din partea mai multor crai, precum fotbaliştii Cristi Tănase sau Bogdan Stancu. Cei doi stelişti chiar şi-au dorit la un moment dat s-o atragă într-un sex în trei cu predare pentru tânăra neexperimentată. I-a refuzat pe cei doi.

foto - Bogdan Stancu (stânga) şi Cristi Tănase se înţeleg de minune

Domnişoara Potecaru a concluzionat: „Cred că e foarte frumos să ştii că ai fost virgină, că a venit un om în viaţa ta pe care l-ai iubit foarte mult, care s-a purtat frumos cu tine şi cu care ai avut o relaţie. La mine s-a întâmplat acest lucru"

Mai multe