Nu mai plânge, Adda, că ai iubit tânăr şi frumos!

3 martie 2015 21:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

O știe tot românul după ce anul trecut a rupt topurile cu piesele “Îți arăt că pot” și “Nu plânge, Ana”, dar puțini îl cunosc pe bărbatul care i-a furat inima.

Reporterii emisiunii Click!, de la Prima TV, au fost în weekend la petrecerea organizată de solista Adda într-un club bucureștean, cu ocazia zilei ei de naștere. Cântăreața, care în buletin se numește Moldovan Alexandra Ada, a împlinit ieri 23 de ani, iar cheful de pomină a fost pus la cale în avans chiar de către iubitul ei, Cătălin Rizea (26 de ani), care îi este și manager.

Acesta a profitat de faptul că solista avea și un concert în clubul respectiv, iar după cântare colegii de breaslă, fanii și prietenii au chefuit până la ora 5 dimineața. Nu au lipsit personaje celebre din showbiz, precum Marius Moga, care a venit cu iubita lui, Bianca Lăpuşte, Amna, Liviu Teodorescu sau What’s Up. Aceştia i-au urat Addei să scoată hit după hit şi au copleşit-o cu daruri. Întrebată cum se înțelege cu partenerul de viață, Adda ne-a asigurat că amorul se împacă bine cu profesia. “Suntem de șapte luni împreună și mă bucur că putem îmbina iubirea cu munca”, a declarat vedeta la Prima TV.

Mai multe