Nu mai sunt colegi, dar Antonio Passarelli a rămas tot cu gândul la Teo: ”O constatare venită de la ea e extrem de importantă”

4 septembrie 2014 20:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu vor mai colabora profesional, asta nu înseamnă o ruptură între ei și pe plan personal. Relația dintre Antonio Passarelli și Teo Trandafir rămâne una excelentă. Chef Passarelli pare de-a dreptul fascinat de femeia care se ascunde în spatele vedetei tv.

Profesional, drumurile lor s-au despărțit, chef Antonio Passarelli (55 de ani) alegând să răspundă unei noi provocări. El s-a mutat la Paprika TV, unde va prezenta o emisiune împreună cu Irina Mohora, dar gândul i-a rămas tot la Teo (46 de ani), fosta lui colegă de platou și, spun unii, iubită. Dovadă sunt cuvintele frumoase pe care cheful le are despre vedeta tv. Întrebat într-un interviu dacă prietenia cu Teo îl face fericit, Passarelli și-a reconfirmat admirația pe care o are față de ea.  ”Teo este un om extraordinar și a ”CITIT” perfect filozofia mea din bucătărie. Este un om cult, profund  și o constatare venită de la ea este extrem de importantă”, a spus Antonio Passarelli, pentru care oamenii din jurul său sunt extrem de importanți, printre aceștia aflându-se și Teo.

”Rețeta fericirii este să-i fac fericiți pe alții, să pot să mă bucur de fericirea lor. Fericirea este o clipă, un moment și este extraordinar să o provoci pentru alții”, a mărturisit chef Antonio Passarelli, care lucrează la o carte de bucate, un proiect foarte drag, lucru lesne de înțeles.

”Tot ceea ce fac înseamnă pasiune, dăruire și de aceea am multe satisfacții. Aproape am terminat o carte de bucătărie și de amintiri de viață. Este superbă”, a mai declarat cunoscutul chef, care are și un pont pentru cei care se străduiesc să deprindă tainele gastronomiei. ”Iubiți  întotdeauna ceea ce faceți, veți transfera iubirea către alții”, a spus Passarelli.

Mai multe