Nu numai Anamaria Prodan «și-a ieșit din pepeni»! Și ele și-au lovit partenerii

15 iulie 2019 22:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scena demnă de Local Kombat care i-a avut ca protagoniști pe Anamaria Prodan și Dan Alexa nu este singura. De-a lungul timpului astfel de scene violente au mai apărut în showbiz-ul autohton. Spre exemplu, altă doamnă cu mână de fier s-a dovedit a fi și Brigitte, pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase. După ce a aflat că este tradusă de fostul mare tenisman cu o altă femeie, aceasta a răbufnit în plină stradă. L-a lovit cu poșeta în cap și l-a ”aruncat” de pe scuterul pe care se afla în trafic.

Nici Sânziana Buruiană nu s-a putut abține și și-a șifonat fostul iubit chiar în platoul unei emsiuni tv care se difuza în direct. Aceasta l-a lovit cu palmele și cu picioarele. ”Îmi cer scuze că am cunoscut un fraier ca tine. Te bat. Nesimţitule. Te dau în judecată”, i-a reproșat Sânzi iubitului ei de pe-atunci. “Eşti obsedată. Nesimţito. Eşti o buruiană. M-ai băgat în mocirlă”, i-a replicat Florin Rățoi. 

Adriana Bahmuțeanu este și ea una dintre femeile care și-au pierdut răbdarea. Pe când era căsătorită cu Silviu Prigoană, care o bătea frecvent cu pliciul, celebra brunetă  ar fi încercat să se apere și i-ar fi făcut vânt afaceristului, care are un picior de lemn. 

Mai multe