Nu o să-ţi vină să crezi cât de mult o schimbă noua coafură! Toţi s-au întrebat cine e

26 octombrie 2017 12:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noul look era să o pună în încurcătură pe o celebră artistă de la noi, care, miercuri seara, nu a lipsit de la petrecerea Ok! Magazine. Special pentru evernimentul Designers on the Red Carpet, cântăreaţa a trecut pe la stilistul Adrian Perjovschi pe mâna căruia i-a mai lăsat şi în trecut, iar transformarea a fost incredibilă. Atât de diferit arată acum, încât toţi şi-au dat coate şi s-au întrebat cine e.

Şi-a rărit apariţiile din lumina refelectoarelor, dar se pare că e decisă să şocheze. Până în urmă cu doar câteva luni, Miki (44 de ani) de la K-pital era complet neschimbată, dar miercuri seara artista a uimit pe toată lumea cu noul ei look afro.

În urmă cu doar câteva luni, artista a mai trecut printr-o schimbare de look la acelaşi stilist, dar rezultatul a fost unul cuminte. Atunci, Miki, pe numele ei adevărat Mihaela Marinache şi-a tuns 15 centimetri de păr şi a optat pentru o altă nuanţă de păr.

La evenimentul Designer on the Red Carpet, Miki a îmbrăcat o rochie strălucitoare a creatoarei Clara Rotescu.  

Miki de la K-pital a făcut senzaţie în topurile româneşti de la sfârşitul anilor ’90, cu piese precum "Nu poţi să stai deoparte”, "Alerg” sau “Iubirea mea”. Solista a preferat însă, în ultimii zece ani, să facă un pas înapoi şi nu a mai fost o prezenţă constantă în lumea mondenă din Bucureşti.

Mai multe