Nu, Poliţia nu l-a "săltat" pe Vârciu, l-a condus acasă! Don Juan-ul a încalcat de atâtea ori regulile în trafic, încât a devenit prietenul agentilor de circulatie

10 noiembrie 2014 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cine l-a văzut pe Liviu Vârciu, duminică, după miezul nopţii, în trafic, flancat de maşina poliţiei, ar fi bănuit că năbădăiosul solist o fi făcut o nouă grozăvie. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, căci echipajul, care s-a ţinut scai de el până în zona Gării Basarab din Capitală, era format, de fapt, din câţiva amici de-ai lui, cu care avea drum comun.

Liviu Vârciu (33 de ani) este un artist popular, astfel că are prieteni şi de la talpa ţării, dar şi persoane importante, de nădejde, care i-ar întinde o mână de ajutor la nevoie. Nu de alta, dar el a fost adesea oprit în trafic, pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Duminică seară, Liviu a fost invitat la o petrecere privată, organizată de un restaurant din cartierul bucureştean Rahova, unde a interpretat câteva piese şi a socializat.

A venit însoţit de fotomodelul Denisa Botcari, cu care, de altfel, s-a mai întânit, la ceas de seară şi în vară, semn că între ei există o atracţie fizică irezistibilă, iar revederile sunt la fel de dulci. Interpretul piesei ”Ochii tăi” n-a zăbovit prea mult la chef şi, în jurul orei 01.30, după ce şi-a făcut numărul muzical şi a fost cinstit de gazde, şi-a luat tălpăşita. La ieşirea din local, însă, surpriză! Liviu a fost înconjurat de membrii unui echipaj de poliţie, fază surprinsă şi de fotoreporterii Click!

După schimbul de zâmbete şi de replici “caterincoase”, era lesne de sesizat că Vârciu nu a făcut iar vreo boacănă la volan, ci pur şi simplu îi ştia pe bărbaţii în uniforme, care l-au flancat cu maşina, ca pe un adevărat şef de stat, până în zona Gării Basarab. De acolo, drumurile lor s-au despărţit, şi-au mai aruncat un scurt salut cu mâna, drept mulţumire pentru companie, după care Liviu a gonit spre apartamentul lui din Cartierul Rezidenţial Greenfield, unde l-a avut ca invitat de onoare pe cel mai râvnit fotomodel, Denisa Botcari. Este vorba despre blonda care astă-vară a pus pe jar inimile multor burlaci celebri, bifând întâlniri cu Adrian Cristea (Prinţul), Irinel Columbeanu şi Mihai Costea, vestitul Nilă al Cruduţei.  

Cândva se credea regele şoselelor

Liviu s-a cuminţit la volan, după ce, de-a lungul vremii, făcea legea în trafic. Dacă, în 2009, un agent de circulaţie l-a taxat cu două puncte de penalizare şi o amendă contravenţională de 120 de lei, pentru că a parcat neregulamentar în zona Unirii, doi ani mai târziu, artistul a comis-o mai grav. Radarul l-a surprins în timp ce gonea nebuneşte în localitatea Afumaţi, cu 104 kilometri pe oră, în condiţiile în care viteza limită este de 50 km/h. Chiar dacă este vedetă, Liviu n-a scăpat de pedeapsă. Astfel, timp de trei luni, lui Liviu Vârciu i-a fost suspendat carnetul auto. Mai mult, ca să nu uite, a trebuit să scoată din buzunar suma de 300 de lei. 

Mai multe