Nu vor să fie văzuți împreună? Cazacu și Claudia Pavel au mers separat la un eveniment

24 mai 2018 20:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Cazacu s-a întors în România miercuri seară, 23 mai, și a ales să participe imediat la un eveniment monden din capitală. Cătălin Cazacu a petrecut timpul în compania prietenului său de la Exatlon, Giani Kiriță. Amândoi au slăbit foarte mult și s-au delectat cu diverse băuturi.

Cătălin Cazacu s-a întors din competiția Exatlon și nu a stat să se odihnească, a ales să meargă alături de prietenii lui și de colegii de la Exatlon, la petrecerea Viva. În cadrul aceluiași eveniment monden, Claudia Pavel și-a făcut apariția alături de Anda Adam. Cluadia Pavel ne-a mărturisit că motivul pentru care ea nu a venit alături de Cătălin la eveniment a fost faptul că a fost prezentă la o emisiune. Cu toate acestea, ei vorbesc și se înțeleg bine. "Suntem oameni, vorbim", ne-a declarat Claudia Pavel.

Cătălin Cazacu a avut parte de mai multe intrigi în cadrul concursului Exatlon. Sportivul s-a iubit cu Claudia Pavel, lucru pe care artista l-a confirmat deja. 

"Este evident că există o apropiere între noi. (n.r. Claudia Pavel  Nu este ceva forțat, nimeni nu joacă teatru. Cel puțin eu nu joc. Dacă ea face asta, atunci merită nu unul, ci trei Oscar-uri. Aici cunoști adevărată față a unui om, adevăratul caracter. Ajungi să observi că îți plac lucrurile astea naturale. Eu o să o pup pe Claudia de câte ori vreau. Eu nu pot pune o definiție acestei povești. Nu știu ce final are. Nu există un început al poveștii. Nu a făcut nimeni nimic, de asta este atât de mișto, pentru că nu știm exact ce este. Claudia nu are de ce să fie acuzată, poate doar că a fost sinceră. Nu există cineva căruia să-i dau explicații acasă, nu am cui să dau explicații aici. Eu sunt singurul în faţa căruia trebuie să mă justific. Ce s-a întâmplat aici sunt niște sentimente mult mai curate decât s-ar putea întâmplă. Am lăsat multe lucruri acasă pe care probabil nu le voi mai găsi, eu m-am schimbat. Eu când am plecat de acasă am plecat dintr-o situație greu de descris. Eu am fost corect față de oamenii care au fost corecți cu mine. Fiind prins în problemele mele, nu am avut timp să-mi fac ordine în viață", declara Cătălin Cazacu în urmă cu trei luni. 

Iată ce alte vedete au fost prezente la același eveniment

Mai multe