Numărul de acrobaţie care a înnebunit bărbaţii la «Românii au talent»

17 martie 2018 18:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mişcări senzuale, graţie şi sex-appeal. Asta a oferit vineri seară, 16 martie, Loredana Cristea, pe scena de la „Românii au talent” (PRO TV).

Numărul ei a lăsat toţi bărbaţii cu gura căscată, în special pe juratul Florin Călinescu.Tânăra în vârstă de 28 de ani a executat un număr de aerial silk, ce implică un dans la înălţime, agăţată de panglici. Pentru asta, a venit tocmai din Singapore, unde locuieşte şi munceşte. S-a născut, însă, în România, părinţii locuind în Uricani – Hunedoara. „Am vrut să le ofer părinţilor mei şansa de a mă vedea pentru prima dată în aer”, a mărturisit ea. Fără să vrea, a mai făcut cel puţin un om fericit – pe Florin Călinescu.

„Eu mă bucur pentru colegul Florin pentru că se emoţionează din ce în ce mai rar. Şi, dacă a trebuit să vina Loredana din Singapore pentru ca Florin să fie fericit, e doar un câştig pentru emisiune”, a declarat Mihaela Rădulescu. Povestea concurentei e una impresionantă. A descoperit aerial silk-ul în 2013, când lucra la Cirque du Soleil. Show-ul includea, pe lângă dans, şi un număr de circ, cu două fete dansând în chingi. Una dintre ele s-a accidentat, iar Loredana s-a oferit să o înlocuiască. A reuşit din prima şi aşa l-a convins pe coordonatorul show-ului să o antreneze pentru a se perfecţiona în domeniu. Primul show aerian sub egida Cirque du Soleil l-a avut în Hong Kong şi, de atunci, a obţinut succes după succes. Ultima bucurie a fost să treacă mai departe cu 4 “Da”  la “Românii au talent”.

Mai multe