Nunta dintre Brigitte şi Pastramă, pas cu pas. Uite ce desfăşurare de forţe pentru amândoi!

7 iulie 2019 11:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă vor petrece cea mai frumoasă zi din viețile lor deoarece astăzi vor face nunta. Fosta soție a lui Ilie Năstase urmează să-i spună «DA» în fața lui Dumnezeu lui Florin Pastramă, cel care i-a devenit soț în urmă cu puțin timp.

Update 14:25 -  Brigitte a terminat pregătirile la salon și a plecat cu voalul pe cap. Nici de această dată un a vrut să ofere prea multe detalii, însă cea mai bună prietenă a ei, cea care s-a asigurat că va avea un look perfect la marele eveniment a declarat că rochia Brigittei este superbă și că s-au simțit foarte bine la petrecerea burlăcilor.

Update ora 14 - Florin Pastramă a început să chefuiască alături de rudele și apropiații care ajuns la el acasă. Acesta a salutat pe lumea și s-a distrat pe muzica live care a întreținut atmosfera.

Florin Pastramă s-a îmbrăcat cu o cămașă albă și jeans și a avut grijă ca invitații să se simtă foarte bine la el acasă, în timp ce Brigitte încă se pregătește la salon pentru nunta mare.

Update ora 13 -  Brigitte a ajuns la salonul  unde se pregătește pentru nuntă. Ea nu a vrut să ofere prea multe declarații, însă și-a luat cu ea pantofii și voalul. Vedeta care a ajuns la cea de-a patra căsătorie pare foarte fericită și încântată de acest moment din viața ei.

Dacă Brigitte se pregătește acum la salon, Florin a ajuns acasă la el, unde urmează să fie pregătit de apropiați pentru eveniment, ținându-se cont de tradiții.

Nunta celor doi soți Pastramă va avea loc la un salon de lux din Capitală, iar de organizarea nunții s-a ocupat chiar prietena bună a Brigittei, Oana Roman. Cele două se cunosc de 20 de ani, iar Oana s-a bucurat când Brigitte a ales-o pe ea să-i organizeze cel mai fericit eveniment din viața ei. La nuntă, conform declarațiilor făcute de Oana Roman, ar fi invitați cam 430 de persoane.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, va avea loc în grădina salonului unde ulterior va avea loc petrecerea de nuntă, iar ceremonia va avea loc într-o biserică penticostală, așa cum sunt religiile lor.

Vedeta va purta două ținute, una pentru biserică, iar cealaltă pentru petrecere. Despre meniu, Oana Roman a declarat că va fi unul foarte extravagant.

„Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi. Printre preparate se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele. 

Mai multe