Nunta secretă a unei prezentatoare de la Pro TV! A făcut petrecerea la Palatul Mogoşoaia

11 august 2015 11:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

O vedetă de la Pro TV s-a măritat în acest weekend cu iubitul ei, dar se fereşte să-i dezvăluite identitatea celui care i-a spus "da". Magda Pălimariu (35 de ani), prezentatoarea rubricii meteo şi bărbatul care i-a devenit soţ se iubesc de doi ani.

Ceremonia a avut loc discret, la fel ca şi relaţia lor, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV dorind să îl ţină departe de ochii presei şi ai publicului."Am o relaţie cu o persoană specială. Trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă pe care am decis împreună să o ţinem în intimitate, ferită de blitzuri şi de lumina reflectoarelor. Când doi oameni se potrivesc, lucrurile decurg natural şi frumos de la sine”, a declarat ea anul trecut, în exclusivitate pentru Click! 

Pe conturile ei de socializare, Magda a publicat o serie de fotografii, însă în niciuna dintre imagini mireasa nu apare la braţul norocosului bărbat.

Blonda a purtat o rochie scurtă, de culoare albă, de la Parlor, la care a asortat o pereche de sandate cu toc înalt. S-a fotografiat în grădina plină de verdeaţă de la Palatul Mogoşoaia, acolo unde s-a ţinut petrecerea şi le-a arătat prietenilor "muntele" de flori pe care l-a primit după evenimentul de sâmbătă.

 

Mai multe