„Nunţi de Poveste”: premieră pentru Denis Ştefan

25 martie 2015 12:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Premieră pentru Denis Ştefan la „Nunţi de Poveste”! Prezentatorul tv a condus pentru prima dată o limuzină.

De când filmează pentru emisiunea „Nunţi de Poveste”, Denis Ştefan are parte de tot felul de experienţe mai puţin obişnuite. În ediţia de marţi seară, 24 martie, prezentatorul a ajuns la Mlenăuţi, în judeţul Botoşani, unde a participat pentru prima dată la o nuntă penticostală.

„Nunţi de Poveste” - Denis Ştefan a condus o limuzină

Denis a vrut să le facă mirilor o surpriză şi le-a adus o limuzină. Însă vedeta Prima TV nu s-a limitat să le aducă doar mirilor o bucurie, la „Nunţi de Poveste”, ci a vrut să încerce ceva ce n-a mai făcut niciodată. „N-am condus în viaţa mea nicio o limuzină”, a spus prezentatorul. „Vreau şi eu să conduc... o limuzină!”, a mărturisit actorul, la „Nunţi de Poveste”.

„Nunţi de Poveste” - Denis Ştefan: "A conduce o limuzină e un lucru foarte uşor"

Vedeta de la „Nunţi de Poveste” şi-a luat inima în dinţi şi a urcat la volanul automobilului de lux. „Pentru nunta asta fac orice. M-am făcut şofer de limuzină”, s spus Denis care a căpătat rapid încredere, când a văzut cât de simplu se manevrează o astfel de maşină. „A conduce o limuzină, dragii mei, pentru cei care nu cunosc, este un lucru foarte uşor”, a mai spus prezentatorul, la „Nunţi de Poveste”.

Premiera nu a fost însă doar pentru Denis, ci pentru tot satul Mlenăuţi, în care nu a mai intrat niciodată o limuzină de lux. Pe drumuri de ţară, prin noroi şi bălţi, Denis a testat la maximum capacităţile automobilului, la "Nunţi de Poveste". „M-am jucat şi eu cu ea, mi-e drag să conduc limuzina”. 

Juriul emisiunii a fost impresionat de iniţiativa lui Denis, iar Ioana Maria Moldovan a lăudat surprizade la "Nunţi de Poveste": „A fost pe placul tuturor. Chiar s-au bucurat, le poţi citi bucuria pe feţe. Din câte am înţeles, în acel sat n-a mai călcat nicio limuzină”.

Mai multe