Nutriționistul lui Teo “i-a încuiat” frigiderul și lui Borcea jr.

22 noiembrie 2017 17:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Băiatul cel mare al lui Cristi Borcea a slăbit 30 de kilograme după ce și-a micșorat stomacul, însă vizitele la spital nu s-au încheiat. Patrick a fost surprins, ieri, 21 noiembrie, la cabinetul nutriționistei Oana Dumitrache, care i-a făcut un plan alimentar strict. Adolescentul a fost însoțit de mama sa, Mihaela.

Deși o perioadă i s-a spus ”Grasul”, acum doar porecla a mai rămas din tânărul Patrick Borcea după ce a slăbit în jur de 30 de kilograme. De la aproape 100 de kilograme, a ajuns la 70. Această transformare a fost posibilă numai după ce băiatului lui Cristi și al Mihaelei Borcea și-a micșorat stomacul la medicul Cătălin Copăescu, de la spitalul Ponderas, la finalul acestei veri.

Acum, la vârsta de 20 de ani, adolescentul se poate mișca mai ușor și a stopat problemele de sănătate care ar fi survenit din cauza obezității, însă va trebui să meargă în continuare la clinica la care a suferit intervenția, deoarce o astfel de procedură presupună supraveghere specializată. Mai precis, Borcea jr. este în atenția medicului nutriționist Oana Dumitrache, cea care le-a supravegheat pe Teo Trandafir sau pe Nicoleta Voica, după ce au făcut și ele aceeași operație. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Patrick fix când ieșea din cabinetul celebrei nutriționiste.

Băiatul a fost însoțit de mama sa, Mihaela Borcea, care a preluat câteva foi din mâna medicului, foi care conțineau regimul lui Patrick pentru următoarea perioadă. După vizita care a durat mai bine de 20 de minute, fiul și mama au mai stat în clinică o oră. În tot acest timp, doi bărbați au așteptat cu stoicism.

Unul dintre ei este șoferul juniorului, celălalt este șoferul doamnei Borcea. După ce a ieșit din spitalul privat, Patrick, îmbrăcat în haine largi, negre, s-a urcat în Range Rover-ul negru și a pornit spre casă. Mihaela, în schimb, a fost așteptată de bărbatul înalt care a stat cumințel, preț de patru ore, pe o canapea din interiorul clinicii. Acesta a ajutat-o să se îmbrace, să se urce în mașină, i-a închis portiera și i-a ținut mereu plicul cu analizele lui Patrick.

Mai multe