O artistă celebră de la noi vorbește despre relația cu Smiley! Gina Pistol are de ce să fie geloasă

24 aprilie 2018 9:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai sexy artiste din noua generație de cântărețe a decis să vorbească, pe șleau, despre relația pe care o are cu Smiley. Mai ales că, de ceva vreme, colaborează îndeaproape cu acesta, în ciuda faptului că, ani la rândul, a fost ”lipită” de Randi.

După ce a făcut senzație la X-Factor, Ioana Anuța, devenită celebră drept Jo, a devenit un nume greu al muzicii autohtone, iar timp de cinci ani a colaborat cu Randi, prin casa de producție a acestuia. Acum însă, de ceva vreme, a trecut în ”barca” lui Smiley, semnând un contract cu acesta în ceea ce privește muzica. Și, pare-se, relația lor este una cât se poate de bună, cei doi devenind amici.

”Am simțit o bună perioadă de vreme un blocaj energetic în jurul meu. În momentul de față colaborez cu cei de la HaHaHa Production pentru a produce câteva piese, mă simt foarte bine acolo, mă regăsesc. Ruptura mea cu Famous Production s-a întâmplat natural, în timp, doar că mi-e greu pentru că am prins rădăcini acolo în ani, nu a fost o chestie care s-a întâmplat așa, imediat. La Famous eram într-o zonă de confort, acum nu mai este așa. Dar simt că învăț enorm de multe la Ha și că ieșind din zona mea de confort acumulez mai multă informație”, ne-a spus cântăreața care, de altfel, a și lansat, de curând, o nouă piesă. Și, cum Smiley este, de ceva vreme, ”șeful”, Jo recunoaște că are o relație foarte bună cu acesta. ”Mă înțeleg foarte bine cu Smiley și cu Șerban Cazan și simt că vom face o treabă foarte bună împreună”, ne-a mai spus Jo.

Mai multe