O bombă sexy îi calcă pe ume Oanei Zăvoranu! Ce mult îi seamănă

27 ianuarie 2017 17:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă Oana Zăvoranu (43 de ani) ar avea nevoie de o sosie nu ar trebui să caute prea mult o înlocuitoare printre divele autohtone. O bombă sexy a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare în care a pozat în stilul "Queridei". Bruneta focoasă care are aerul Zăvorancei este nimeni alta decât fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe (27 de ani).

În trecut făcea din viaţa ei un film serial la vedere, dar Oana Zăvoranu pare că s-a maturizat şi este mult mai discretă. De când s-a căsătorit civil cu palestinianul Alex Asharf, fosta actriţă de telenovele nu mai apare atât de des în public. Dacă s-ar face un casting însă pentru sosia Oanei Zăvoranu atunci Renata Gheorghe ar câştiga detaşat în faţa altor competitoare.

Bruneta sexy cu bust impresionant a pozat provocator pentru un site de lenjerie intimă şi costume de baie, iar într-una dintre imagini seamănă izbitor cu celebra Oana Zăvoranu. Ambele brunete cu rujuri aprinse şi sâni obraznici, Oana şi Renata s-ar putea înlocui una pe alta cu succes dacă viaţa le-ar aduce în aceeaşi conjunctură.     

Mai multe