O bonă filipineză gătește carne de crocodil la «Chefi la cuţite»! Ce reacţie au juraţii

8 mai 2018 15:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă vreţi originalitate în reţete, atunci marţi seară veţi vedea un preparat exotic la "Chefi la cuţite". O concurentă din Filipine vine la preselecții cu o rețetă exotică, demnă să le surprindă papilele gustative celor mai duri jurați. Va alege să le așeze în farfurii carne de crocodil gătită în lapte de cocos

E mai clar ca niciodată că chefi de la Antena 1 trebuie să treacă adevărate teste la preselecţii când în faţă li se pun tot felul de farfurii. Marţi seara vor avea parte de o apariție cu surprize. O bonă filipineză a prins curaj nu doar să crească copiii românilor, ci şi să le gătească celor trei juraţi. Ea va prepara carne de crocodil în lapte de cocos. "Dacă primesc măcar două cuțite mi se va îndeplini visul. Nu pot să cred că voi sta în fața chefilor și ei îmi vor juriza preparatul”, a spus ea emoţionată înainte să ajungă în faţa juraţilor.  

În prezent, Rizdee este bonă în România, țară pe care a ajuns să o considere ca fiind a doua ei casă. Nu a avut o viață ușoară și în fiecare zi duce o luptă grea cu dorul de familie, căci este nevoită să stea departe de cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singură.

În ciuda poveștii emoționante, Rizdee are un optimism molipsitor și o energie care se va transmite și la masa juraților, cărora le va mărturisi că deși aromele asiatice sunt preferatele ei, nu poate rezista cârnaților făcuți în casă, micilor sau unei porții tradiționale de sarmale.

Chef Cătălin Scărlătescu este convins că în spatele ușilor se află verișoara lui Minh Binh, îndrăgita sa concurentă din sezonul 3 care anul acesta i-a surprins la masa juriului cu cel mai înspăimântător preparat, balutul. Chef Dumitrescu și chef Sorin Bontea, în schimb, sunt mai sceptici, iar gustul exotic al preparatului inedit le trezește multe semne de întrebare, astfel încât ghicitul va da naştere unor momente extrem de amuzante. 

Mai multe