O cântăreaţă a slăbit 3 kg în 10 zile cu apă şi scorţişoară

27 martie 2015 11:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acesta este ritmul corect de slăbire – 3 kg în 10 zile. I-a reuşit cântăreţei de muzică populară Claudia Ghiţulescu, care a urmat sfaturile vedetei Prima TV, Florentina Opriş, în ceea ce priveşte sportul şi alimentaţia. Secretul ei - apa cu scorţişoară

Florentina Opriş a avut un super program pentru Claudia Ghiţulescu care, timp de zece zile, a ţinut post şi a făcut sport. „I-am arătat ce exerciţii să facă zilnic şi ce să mănânce. Nu i-a lipsit fresh-ul de portocale, banane şi seminţe  în fiecare dimineaţă, la micul dejun. A renunţat, evident, la carne, lactate, ouă, pâine, s-a bazat pe fructe, legume şi seminţe. A mâncat din patru în patru ore, porţiile reduse. Marele secret este apa plată în care se pune o linguriţă de scorţişoară, băută înainte de masă. Aceasta accelerează arderile şi ajută digestia, reglează metabolismul, e un puternic antioxidant", explică Florentina Opriş.

Pentru că dacă slăbeşti, pielea îşi pierde din fermitate, e nevoie şi de sport, în toată această perioadă. Cântăreaţa a urmat un program de exerciţii şi a insistat pe o anumită zonă. "Îmi spunea că vrea să aibă sânii fermi, dar fără să-şi facă vreo intervenţie chirurgicală. I-am recomandat nişte mişcări de ridicare a braţelor, cu greutăţi, şi rezultatele încep să se vadă”, a declarat Florentina.

Claudia Ghiţulescu este invitata Florentinei în emisiunea „Sport, dietă şi o vedetă” de la Prima Tv, care se difuzează azi, de la ora 14.00. Dacă vrei să afli care au fost exerciţiile pe care le-a făcut în această perioadă, dar şi cum şi-a schimbat dieta, mută, peste două ore, pe Prima TV.

Mai multe