O cântăreață de la noi s-a căsătorit la castel

12 octombrie 2015 7:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică (11 octombrie) a fost o zi specială în peisajul monden. Andra, Giulia Anghelescu și Ellie White și-au creștinat copiii, iar o artistă cunoscută de la noi a avut parte de o nuntă ca în povești. Frumoasa blondă și-a chemat prietenii la un castel din inima Bucureștiului, pentru a sărbători ziua cea mare. Cântăreața a avut o rochie superbă și a arătat ca o adevărată prințesă.

Mirii au închiriat un castel și au făcut o nuntă de zile mari. Atmosfera a fost animată de artiști de calibru de la noi din țară, printre care Proconsul, Monica Anghel și Irina Loghin. Miss G, pe numele ei real Florina Constantinescu, s-a căsătorit cu organizatorul de evenimente Niki Constantinescu. La începutul anului cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, iar acum artista a avut parte de o nuntă la care visează majoritatea femeilor.

Cum a arătat rochia de mireasă

Prezentatoarea de la TVR și cunoscutul organizator de evenimente și-au petrecut luna de miere înainte de nuntă. Cei doi au plecat într-o aventură romantică în Italia. Petrecerea de nuntă a fost una cu tematică vintage, dacă ar fi să ne luăm după rochiile superbe ale invitatelor. Ba mai mult, Florina Constantinescu și prietenele ei și-au pus măști de bal, în stil baroc, și s-au pozat în ipostaze inedite toată seara. 

Mai multe