O concurentă de la show-ul transformărilor, sexy şi rea în noul videoclip

12 aprilie 2016 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

A crescut înconjurată de muzică şi dans, iar recitalurile pe care le susţinea de mică în faţă familiei şi a prietenilor au devenit o certitudine că ea va ajunge solistă. Theo Rose, concurenta de la showul transformărilor, şi-a lansat ultimul videoclip.

Theo Rose (18 ani), pe numele sau real Theodora Diaconu, are o voce angelica şi un look proaspăt. Solista care face furori la "Te cunosc de undeva", şi-a lansat ultimul videoclip în care apare în ipostaze incitante.

În urmă cu doi ani, Theo a fost prezentatoarea unui show muzical de la Kanal D, iar acum a devenit concurentă la o altă emisiune de talente de la Antena 1. Tânăra a debutat cu Diamonds & Pearls şi apoi cu single-lul “Pe Bune”, care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube. Recent, ea a revenit cu o nouă piesă în acelaşi stil. "Fiind o fire sinceră şi realistă, am hotărât fără vreo reţinere, să spun lucrurilor pe nume printr-o piesă. «Noi ştim» este piesa unei adolescente, care, ajunsă la pragul maturităţii, realizează că majoritatea băieţilor sunt în goana după sex şi vanitate, şi că femeile au puterea de a le schimbă concepţiile şi de a le citi gândurile”, a spus Theo Rose. 

Mai multe