O concurentă din noul sezon «Insula Iubirii», arestată pentru furt

5 septembrie 2018 23:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lucrruri grave ies la iveală dintre trecutul concurenţilor de la Insula Iubirii. Mirela Baniaş, bruneta de 35 de ani, care a venit să-şi testeze iubirea cu Ionuţ Gojman (32 de ani), a avut mari probleme în trecut, fiind acuzată de înşelăciune şi fals informatic. Tânăra a fost acuzată că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți ai unei bănci din România, acolo unde lucra ca funcţionară.

Mirena Baniaş, fiica fostului șef al Poliției Economice Dej, a  avut mari probleme cu legea. Chiar dacă acum râde pe micul ecran, bruneta nu a fost la fel de fericită când în trecut i s-au pus în cârcă acuzaţii grave. În urmă cu 8 ani, concurenta a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic.

Potrivit gazetadecluj.ro, procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010 tânăra, actuala concurentă la "Insula Iubirii", a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a cinci persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal.

În faţa instanţei Mirela Baniaş şi-a recunoscut fapta şi a declarată că a primit "ajutor" din partea celorlalţi angajaţi ai sucursalei. Reprezentanţii băncii respective au declarat atunci că ea a fost dată afară, iar prejudiciul creat clienţilor a fost acoperit. 

Pe Mirela Baniaş o puteţi vedea în noul sezon "Insula Iubirii", în fiecare duminică şi luni, de la ora 20:00 pe Antena 1. 

Mai multe