O fostă patinatoare a fost 3 săptămâni în comă! Ce cadou i-a făcut Iuliana Marciuc!

30 decembrie 2014 15:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

O româncă medaliată cu aur la patinaj viteză, Oana Opincariu, la doar 17 ani, a fost la un pas de a sfârși cursa vieții, într-un mod cumplit.

Din pricina unui antrenament cu bicicleta, care s-a terminat la spital, fosta patinatoare Oana Opincariu a intrat în comă, timp de trei săptămâni și și-a distrus vederea. Spiritul ei de învingător a ajutat-o să treacă peste orele chinuitoare de tratamente.

Acum, ea este un om normal, însă, patinajul va rămâne pentru ea, doar un hobby.

Pe lângă faptul că tragedia prin care a trecut a determinat-o să nu mai practice sportul de performanță, în urma accidentului, Oana a rămas cu o miopie și necesitatea de a purta ochelari. Tânăra și-a dorit enorm să scape de ochelari. 

Cea mai mare dorință a ei s-a împlinit la ”Destine ca-n filme”. Iuliana Marciuc, prezentatoarea acestei emisiuni i-a făcut Oanei cadou, o operație la ochi.

Urmăriți imagini din timpul operației, care i-a redat vederea tinerei azi de la 20.10 la TVR 2, într-o ediție specială la ”Destine ca-n filme”, unde Oana va fi invitată, alături de alți eroi ai sezonului trei al emisiunii.

Mai multe