O fostă solistă din trupa ASIA este însărcinată. Primele poze cu burtica

1 aprilie 2019 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ianna Novac (35 de ani) și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, sunt în culmea fericirii! Fosta componentă a trupei ASIA este însărcinată, iar cel de al doilea copil al cuplului urmează să vină pe lume peste șase luni.

Solista a vrut să țînă secretă sarcina, însă a fost dată de gol la ultimul eveniment monden la care a participat, burtica fiind daja vizibilă. Asta în ciuda faptului că a încercat s-o mascheze din răsputeri cu o rochiță vaporoasă. Într-un final, Ianna a recunoscut că va fi din nou mămică. Ianna Novac si tenorul Octavian Dobrotă mai au împreuna o fetiţă, pe Erika Maria, în vârstă de cinci ani. Cuplul spera ca următorul copil să fie un băieţel.

S-a căsătorit cu profesorul de canto!

Basarabeanca Ianna, fosta componentă a trupei ASIA, a facut o pasiune nebună pentru Octavian Dobrotă, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti, pe când avea doar 18 ani. În 2004, cei doi s-au căsătorit, iar în 2013 a venit pe lume fetiţa lor, Erika Maria.

Octavian Dobrotă este component al trupei Distinto, alaturi de Marius Olteanu ( tenor) şi Mihai Radu (bas). Ianna Novac a cântat în trupa A.S.I.A în 2005 şi 2006, înlocuind-o pe Irina Nicolae. Formaţia a fost înfiinţată în 1999 şi s-a desfiinţat în 2006. Sorana, Anca Sârbu, Alina Crişan, , Anca Neacşu, Irina Nicolae, Anemona Niculescu şi Alexandra Potora au fpcut şi ele parte din istoria trupei. 

Mai multe