O moldoveancă sexy i-a cucerit pe cântăreţii din Republica Dominicană

30 ianuarie 2015 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscută după colaborarea cu Tataee de la BUG Mafia pentru piesa “Noi Doi”, moldoveanca Adriana Rusu s-a mutat în România şi şi-a continuat cariera aici. Iar acum, la început de an, ca fiecare artist care a avut un decembrie plin de concerte, şi-a luat vacanţă şi a fugit în Republica Dominicană.

Mai précis în în Punta Cana, unde solista s-a deconectat după o perioadă plină de evenimente şi lansări. Cu toate acestea Adriana Rusu nu a putut sta departe de muzică vacanţa ei. Muzicienii din formaţia rezidentă a hotelului unede a fost cazată au devenit imediat fanii ei după ce i-au  ascultat muzica, observând că, pe lângă faptul că are sex-appeal, este şi cântăreaţă.

După ce s-au împrietenit şi pe reţelele de socializare şi i-au ascultat piesele, dominicanii au învăţat-o câteva dintre refrenele locale celebre.

Aceştia au fost cuceriţi de vocea Adrianei, sugerându-i să işi lanseze o piesa şi în limba spaniolă, asa că artistei nu-i mai rămâne decât să între în studio şi să înregistreze o nouă piesă.

Cu siguranţă, acum, după o bine meritată vacanţă, în care a fost copilotul unui elicopter, s-a distrat alături de localnici şi copii lor şi s-a bucurat de peisaje de neuitat, Adriana Rusu are toată motivaţia necesară pentru a lansa un hit.

Cine este Adriana Rusu

Adriana Rusu s-a născut la 13 decembrie 1986, în Lăpușna, localitate din Republica Moldova. Mai are trei frați, două surori - Victoria și Aliona, și un frate - Vladimir. Adriana a început să cânte în jurul vârstei de șapte ani, când a început să studieze pianul. Solista a absolvit Liceul „Titu Maiorescu” și colegiul „Costache Negruzzi”, ambele din Iași. În iulie 2008, Adriana a obținut licența în Psihologie, dar nu a renunțat nici la studiile muzicale. În 2004, a înregistrat prima ei melodie, iar în 2007 un prieten a prezentt-o producătorului muzic al Vlad Irimia (alias Tataee de la BUG Mafia) , cu care a înregistrat piesa de debut, „Noi doi”, care a devenit hit atât în România, cât și în Republica Moldova.

Mai multe