O monedă de 10 bani l-a adus pe scena ”X Factor” pe un italian de 23 de ani

29 septembrie 2017 15:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

”X Factor” reprezintă, pentru unii concurenți, momentul culminat al unei pregătiri care a durat luni sau ani de zile, în vreme ce pentru alții este locul unde ajung printr-o întâmplare norocoasă. Acesta din urmă este cazul unui tânăr de 23 de ani, din Italia, care a urcat pe scena show-ului de talente de la Antena 1 datorită unui bănuț.

Când îl vezi pe Salvatore Pierluca relaxat, îmbrăcat lejer și mereu cu o pălărie purtată ștrengărește, nu te mai suprinde povestea lui. Tânărul spune că s-a apucat să străbată Europa pentru că așa i-a indicat destinul. Un semn l-a trimis spre România: un bănuț descoperit din întâmplare la începutul anului. Astfel, din barista în Italia, Salvatore a ajuns concurent la ”X Factor”.

”Prin luna februarie, eram în Italia într-un tren când mi-am dat seama că mă incomodează ceva în buzunar. Am băgat mâna și am găsit un bănuț care nu semăna cu nimic din ce mai văzusem până atunci, așa că mi-am întrebat prietenii dacă știu de unde ar putea fi. Unul dintre ei l-a recunoscut și mi-a zis că este o monedă de 10 bani din România. Habar nu am cum a ajuns moneda la mine, mai ales că eu nu mai fusesem până atunci în această țară, dar tot povestindu-le apropiaților mei mi-am zis că trebuie să fie un semn și că poate ar trebui să merg să vizitez România”, își amintește Salvatore Pierluca.

Și, întrucât semnele l-au îndrumat până aici, italianul îndrăznește să viseze chiar și mai departe. ”Cred că a fost destinul care m-a adus aici. Pentru mine, «X Factor» e o provocare, o ocazie care m-ar putea ajuta să îmi găsesc adevărata meserie, așa că aș vrea să ajung până în finală”, mai spune tânărul, care poate fi urmărit vineri, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

Mai multe