O prezentatoare Pro Tv, grăbită să se întoarcă pe sticlă!

1 martie 2017 12:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a putut să stea departe de televiziune prea mult! O ştiristă s-a întors la pupitru şi a ales ca prima zi de muncă după concediu să fie una cu semnificaţie. Prezentatoarea matinalului de la Pro Tv şi-a reluat locul miercuri dimineaţă (1 martie) lângă Mihai Dedu după doar trei luni de când s-a retras pentru a fi alături de cei doi copii ai săi.

Nici bine nu a născut că s-a şi întors la muncă! Lavinia Petrea, prezentatoarea ştirilor dimineţii de la Pro Tv, a devenit mămică pentru a doua oară în luna noiembrie 2016 şi miercuri şi-a revăzut colegii. Se pare că revenirea grăbită a blondei are un motiv serios. Lavina a preluat ştefeta de la colega sa Andreea Marinescu, şi ea însărcinată cu al doilea copil.

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Varga, iar cei doi au împreună un băieţel, Mathias (doi ani), şi o fetiţă, Klara ( trei luni).

Andreea Marinescu mai are şi ea un băieţel, Vladimir, în vârstă de 7 ani. "E primăvară şi în studio! Lavinia s-a reîntors la pupitru! Să fie zile cu soare şi vremuri bune! Vă îmbrăţişez de acasă .. cu drag ! Şi nu uitaţi ştirile Pro tv încep cum altfel, de la 6 fix!", a scris Andreea Marinescu pe contul ei de socializare. 

Mai multe