O recunoști? Așa arată Amalia Năstase când face piața!

3 decembrie 2018 10:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

V-am tot spus că în viața reală, atunci când nu au în jurul lor camere de luat vederi, vedetele nu sunt mai cu moț decât noi, oamenii obișnuiți. Iată încă o dovadă! Amalia Năstase (42 de ani), femeie de afaceri, implicată în numeroase acțiuni caritabile, nu s-a debarasat de rolul de gospodină, ba chiar îl joacă magistral. Noi v-o arătăm așa cum nu o vedeți prea des!

Nici un cumpărător care s-a aflat la coadă, la un stand cu produse tradiționale amenajat în Piaţa Domenii, din Bucureşti, nu și-a dat seama că lângă ei se află fosta soție a lui Ilie Năstase (72 de ani), primul numărul 1 mondial din tenis. Ar fi fost greu și pentru noi să o recunoaștem, căci Amalia Năstase nu și-a luat cu ea imaginea de divă și bine a făcut! Ar fi fost complet nepotrivit să cumpere cârnați, brânză și mezeluri tradiționale cu Chanel-ul de 3.000 de euro pe braț sau cu machiaj demn de Oscar pe chip.

A purtat cizme îmblănite, pantaloni negri, o geacă de fâș, colorată, nu avea bucle de divă, iar machiajul lipsea cu desăvârșire. A interacționat mult cu vânzătorul, semn că nu era străină de acel loc, a butonat telefonul, probabil verificând lista de cumpărături, iar la final a plecat cu plasa plină.

Amalia Năstase a avut pentru cine să cumpere atât de mult, căci familia ei numără cinci membri. După divorțul din 2010, de Ilie Năstase, Amalia și-a refăcut viața cu partenerul ei de afaceri, Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiețel, pe Toma, în vârstă de 3 ani. Amalia Năstase le are lângă ea și pe fiicele din mariajul cu Nasty, pe Emma (12 ani) și pe Alessia (15 ani).

Mai multe