O recunoşti? Azi face ravagii cu silicoanele ei

10 iulie 2016 15:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au existat vremuri când vedeta din imagine nu îşi afişa cu atâta gererozitate formele. Îmbrăcată în uniformă, cu un pampon în păr, şcolăriţa de clasa întâi este astăzi, la 20 de ani distanţă, una dintre cele mai curtate vedete de la noi. Brunetă, cu sâni obraznici, obţinuţi în cabinetul medicului estetician, eleva de atunci s-a transformat într-o bombă sexy, pe a cărei listă de cuceriri au fost trecuţi domni potenţi financiar.

A trecut de mai multe ori pe la medicul estetician pentru a scăpa de complexele fizice. Şi-a bărit bustul chirurgical, şi-a micşorat nasul şi şi-a operat zona de sub bărbie, pentru a atinge standardele de frumuseţe şi se pare că eforturile ei nu au fost în zadar. Daniela Crudu (27 de ani) este una dintre cele mai sexy asistente tv, care face cuceriri pe bandă rulantă.

Focoasa brunetă a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu ea de când se afla pe băncile şcolii. Inocentă, Daniela a păstrat figura copilăroasă de la 6 ani şi zâmbetul cu care astăzi reuşeşte să-i strângă pe toţi în jurul ei. De altfel, Cruduţa este o mare animatoare la petreceri, fiind numai pe ringul de dans.     

Mai multe