O recunoşti pe băncile şcolii? Astăzi este o celebră prezentatoare

2 martie 2017 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce mult s-a schimbat această şcolăriţă inocentă de pe vremea când îşi tocea coatele pe bănci! Privirea pătrunzătoare este singurul lucru care i-a rămas intact şi pe care telespectatorii ei fideli îl văd când ea le dă întâlnire în faţa micilor ecrane. Vedeta este gazda unei emisiuni de divertisment de la Kanal d în care fanii ei o urmăresc cu cea mai mare atenţie.

E greu să-i recunoşti în copilărie! Dacă nu ar fi prezentat imagini cu ei când erau doar nişte şcolari, vedetele de la Kanal d ar fi fost practic aproape imposibil de descoperit! Cum arăta Teo Trandafir la vârsta de 10 ani? Celebra prezentatoare a făcut publică o imagine în care apare îmbrăcată în uniformă, pe băncile şcolii.

"Tot ce conteaza e că la zece ani, cam toţi copiii se gândesc la viitor cu speranţă, iar la trecut cu înţelegere”, a concluzionat vedeta. 

Admiratorii ei au constatat că teo seamănă foarte bine cu Maia, fetiţa pe care vedeta a adoptat-o şi pe care o adoră şi chiar au comparat cele două imagini cu mama şi fiica, cam la aceeaşi vârstă. Micuţa vedetei va împlini anul acesta 13 ani şi este o adevărată domnişoară.  

Mai multe