O recunoşti pe fetiţa inocentă din imagine? Acum este mămica unui băieţel

1 iunie 2015 11:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anii copilăriei au zburat şi vedetele noastre trăiesc astăzi de 1 Iunie din amintiri. Multe dintre el au răsfoit albumele cu fotografii de pe vremea când nu avea nicio grijă şi le-au împărtăşit fanilor imagini savuroase.

Elena Gheorghe (29 de ani) este astăzi o femeie împlinită. Are o carieră de succes, fiind una dintre cele mai apreciate soliste de la noi din ţară, şi este mămica unui băieţel, Nicholas, după care este topită. Artista şi-a amintit ce făcea în copilărie de 1 Iunie, prilej să scoată de la naftalină fotografiile cu ea la vârsta când mergea la gradiniţă. Cântăreaţa a publicat pe o reţea de socializare o fotografie cu ea şi le-aatras imediat atenţia fanilor. Aceştia nu au putut să nu remarce ce chip inocent avea Elena Gheorghe în copilărie.

Deşi Nicole Cherry (16 ani) este încă o adolescentă şi face furori în rândul celor de vârsta ei, cântăreaţa şi-a amintit şi ea de peroada când se juca cu păpuşile, ba chiar a publica o fotografie pe reţeaua de socializare. Artista singur va sărbători Ziua Copilului şi probabil că deja a fost răsfăţată cu cadouri.

Mai multe