O ştiţi de mică, acum e super-gagică! Nepoata lui Petre Roman s-a făcut bombă-sexy!

13 ianuarie 2017 13:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Calina, fata Catincăi Roman, va împlini 18 ani în luna mai şi a moştenit pasiunea pentru haine de la mama ei. Pe reţeaua de socializare Instagram, tânăra face parada modei în toată regula

Este prezentă în lumina reflectoarelor de mică, asta datorită familiei în care s-a născut. Nepoata fostului premier Petre Roman, adică fata Catincăi Roman si a coregrafului Bebe Dumitrescu, este acum o domnişoară în toată regula, considerată de mulţi mult prea emancipată pentru vârsta ei (n.r. în mai 2017 va împlini 18 ani).

Şi Catinca a recunoscut de multe ori că adolescenta rebelă i-a creat probleme, inerente vârstei, dar că acestea au trecut, iar acum sunt cele mai bune prietene. Dacă arunci un ochi pe pagina de Instagram a tinerei, ai impresia că răsfoieşti o revistă de modă. Calina se îmbracă după ultimul răcnet, îşi pune în evidenţă picioarele şi bustul, iar culoarea părului şi-o schimbă aproape în fiecare lună. În plus, fata nu se sfieşte să se pozeze în cluburi de noapte, frecventate de băieţii de bani gata ai României.

"Uneori, mama e cam pisăloagă, dar altfel e o mamă cool şi mai permisivă decât alte mame. Mă lasă să ies, să mă văd des cu prietenii", povestea, Calina, într-un interviu pentru revista OK! Întrebată ce îşi doreşte să se facă atunci când va fi mare, adolescenta a uimit: "Poate mai curând să fiu stilist. Pe parte de design, nu ştiu dacă aş fi atât de pricepută. Şi cred că mi-ar plăcea să fac şi psihologie maritală".

Mai multe