O vedetă de la Meteo, transformată în “Crăiasa Zăpezii”

22 noiembrie 2017 15:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Stilistul Adrian Perjovski a realizat din nou celebra lui rubrică de transformări, iar model i-a fost o frumoasă prezentatoare de la Meteo. Respectând tema de sezon, stilistul a transformat-o în “Crăiasa Zăpezii”, personajul din pelicula “Cronicile din Narnia”.

Mare forfotă în atelierul de creaţie al stilistului Adrian Perjovski, în Pipera. Ajutat de Lucy Faur şi de fotograful Dragoş Lapădatu, acesta a transformat-o pe simpatica vedetă Kanal D Diana Pârvu, într-un personaj ce a făcut înconjurul lumii în cinematografe. Este vorba despre “Crăiasa Zăpezii” din celebrul film “Cronicile din Narnia”, care a fost interpretată de actriţa Tilda Swinton în 2008 şi în 2010. Asemănarea Dianei cu vedeta internațională este izbitoare.

“Mi se pare fabuloasă transformarea, nu m-am recunoscut în oglindă, dar sunt pregatita să joc într-un film. În plus, vă promit fulgi de nea de Crăciun, sper să-mi iasă”, ne-a povestit Diana Pârvu. Transformarea a început de dimineaţă şi s-a terminat spre seară. După ce a fost coafată şi i s-au pus meşe, Dianei i s-au aplicat pe gene şi pe sprâncene accesorii argintii, ca să o transforme într-o zână de gheaţă. Diana Pârvu prezintă rubrica Meteo la Kanal D, dar și “Codul fericirii”, o rubric în cadrul știrilor.

Mai multe